Correspondentieadres:
Voetbalschool Nederland
Geenestraat 19
6031 VM Nederweert

Hein Poell:
info@voetbalschoolnederland.nl

Rabobank Nederweert
IBAN: NL52 RABO 0140 3179 61
BTW: NL8535.53.087B01
KvK: 59578122

Overige activiteiten

Naast de Voetbaldagen organiseert Voetbalschool Nederland regelmatig andere activiteiten op voetbalgebied. Hieronder zie je hiervan enkele voorbeelden. Raadpleeg regelmatig onze agenda om na te gaan waar en wanneer deze activiteiten georganiseerd worden.

Voor verenigingen, die hun jeugdtrainers willen scholen, organiseert Voetbalschool Nederland activiteiten op maat. Het programma wordt helemaal naar de wensen en behoeften van de vereniging samengesteld. Het programma zal er uiteindelijk toe bijdragen dat de jeugdtrainer meer plezier en kwaliteit heeft in het trainen/coachen van jeugdspelers.

Keeperschool / keeperclinic

Bij de keeperschool en keeperclinic krijgen de keepers specifieke keeperstraining van gediplomeerde keeperstrainers uit het betaalde voetbal en de top van het amateurvoetbal. Hierbij wordt gewerkt aan de basistechnieken zoals uitgangshouding, voetenwerk, rollen, vallen, trappen en gooien. Daarnaast worden de technieken toepassen in spel- en wedstrijdvormen toegepast.

De keeperschool en keeperclinic zijn voor alle jongens en meisjes die keepers zijn en de leeftijd hebben van 9 t/m 16 jaar. Raadpleeg onze agenda om te zien wanneer er weer een keeperschool of keeperclinic georganiseerd wordt.

 

Techniekschool / techniekclinic

De voetballer met een specifieke passeeractie. Een lust om te zien. Wil jij die speler worden, die elke tegenstander de baas is? De techniek vormt de basis van een goede voetballer. Voetbalschool Nederland biedt voetballers via een leerplan de mogelijkheid zich technisch te ontplooien en zich op zijn eigen niveau te ontwikkelen. Naast het aanleren van de techniek leren de spelers deze techniek ook toe te passen in positie- en partijspelen. Er wordt specifiek getraind op spelsituaties, waarbij de tegenstander uiteindelijk de belangrijkste weerstand is. Uitgangspunten hierbij zijn:

  • Creativiteit: de baas worden over de bal en de tegenstander.
  • Uitdaging: beter willen worden.
  • Succesbeleving: plezier, motivatie, zelfvertrouwen. Het verbeteren van technische vaardigheden zorgt bij spelers voor veel zelfvertrouwen en zo blijven ze voetbal leuk vinden. De oefenstof behelst alle basisprincipes van het voetbal.

De techniekschool en techniekclinic zijn voor alle jongens en meisjes, in de leeftijd van 9 t/m 14 jaar.