Correspondentieadres:
Voetbalschool Nederland
Geenestraat 19
6031 VM Nederweert

Hein Poell:
info@voetbalschoolnederland.nl

Rabobank Nederweert
IBAN: NL52 RABO 0140 3179 61
BTW: NL8535.53.087B01
KvK: 59578122

Organisatie

Voetbalschool Nederland (VSN) is in 2000 gestart door Hein Poell. Zijn hele leven staat in het teken van sport en dan met name het voetbalspelletje. Hein Poell (in bezit van TC 1) is als trainer bij diverse BVO's en in de top van het amateurvoetbal werkzaam geweest en nog steeds werkzaam. Daarnaast is hij als docent verbonden geweest aan de KNVB Regio Zuid I en II.VSN Voetbaldagen

Al vanaf de oprichting van Voetbalschool Nederland worden de VSN Voetbaldagen georganiseerd. Elk jaar nemen vele honderden jongens en meisjes, veldspeler of keeper, lid of geen lid van een voetbalvereniging hieraan deel. De VSN Voetbaldagen vinden plaats in samenwerking met diverse voetbalverenigingen, verspreid over Nederland en België. Samen dragen zij zorg voor de gehele organisatie. De voetbalinhoudelijke invulling gebeurt onder verantwoordelijkheid van Voetbalschool Nederland. De uitvoering van de voetbaldagen wordt verzorgd door kaderleden van de betreffende vereniging. Het gevarieerde programma zorgt er voor dat "VOETBAL PLEZIER" en "BETER VOETBALLER WORDEN" hand in hand gaan.

En wat nog meer .......!?

Voor diegenen, die de VSN Voetbaldagen niet voldoende vinden en nog beter willen leren voetballen of keepen, organiseert hij TECHNIEKSCHOLEN/CLINICS en KEEPERSCHOLEN/CLINICS. Deze activiteiten kunnen club-onafhankelijk of club-specifiek worden verzorgd en staan onder deskundige leiding van gediplomeerde (keeper)trainers uit het Betaald Voetbal of Top Amateur Voetbal.

Voor verenigingen, die hun jeugdtrainers willen scholen, organiseren wij MAATWERK in TRAINING en COACHING. Het programma wordt helemaal naar de wensen en behoeften van de vereniging samengesteld. Het programma zal er uiteindelijk toe bijdragen dat de jeugdtrainer meer plezier en kwaliteit heeft in het trainen/coachen van jeugdspelers.